Afvallen Blog Vet verliezen

Hoe kan je het beste vet verliezen?

Vet verliezen

Dieet en vetverlies

Beste manier om vet te verliezen is door je voedingspatroon aan te passen en dat in combinatie met sporten. Het veranderen van het voedingspatroon is voor velen een probleem. Men heeft vaak moeite om van alle lekkernijen af te blijven die voor de onnodige kilo`s zorgen. Daar komt ook nog eens bij dat men vaak te grote hoeveelheden op een dag eet en soms tot laat in de uurtjes. En anderen die ineens overgaan op een dieet besluiten vaak een soort gelijke crashdieet te volgen. In het begin zie je ook daadwerkelijk resultaat. Daar zitten helaas weer nadelen aan. Ten eerste is het ontzettend moeilijk om zo`n crashdieet vol te houden. Daarnaast krijg je niet de voedingsstoffen binnen die jouw lichaam mogelijk maakt om te kunnen functioneren. Ten derde is je lichaam zo geëvolueerd dat het in tijden van schaarste op rantsoen gaat en voedingsstoffen gaat besparen en wanneer je dan stopt met je dieet en weer gaat eten, zal je lichaam voor energie opgaan slaan voor slechte tijden. Dus met andere woorden je word er juist dikker door.

Oplossing

Wij zien veel betere resultaten in een geleidelijke verandering, waarbij een gevarieerde voeding van uiterst belang is. Je hebt daarnaast een aantal hulpmiddelen die vetverlies bevorderen. Wij bieden naast gevarieerde complete eiwitbronnen (eiwitdieet) ook Stackers/Fatburners aan. Hieronder zie je ons brede assortiment op het gebied van vetverlies en dieet!

Wat zijn Stackers/Fatburners?

Stackers/Fatburners zetten ons lichaam aan om meer vetten af te breken en te gebruiken als energiebron, tevens zorgt het ook voor dat je je energieker voelt. Ze zijn gemaakt van plantenextracten en wordt gebruikt als ondersteuning van je nieuwe levenstijl, waar sporten en gezonder eten onderdeel van zijn. Je zult resultaat zien na gebruik van de stackers in combinatie met sporten, maar als je eetpatroon niet aanpast, zal het zodra je stopt met gebruik van de stackers de kilo weer aanvliegen.

Hoe werken Stackers/Fatburners?

Stackers/Fatburners zorgen in ons lichaam voor een verhoogde stofwisseling dat gepaard gaat met verhoogde hartslag. De verhoogde stofwisseling zorgt in ons lichaam voor dat de behoefte aan energie groter wordt, waardoor je meer calorieen gaat gebruiken en ook je vetten zult aanspreken.

Gezond?

Of gebruik van Stackers/Fatburners bevorderlijk is voor je gezondheid? Daar zijn de meningen over verdeeld. Dat komt mede ook door het feit dat ieder mens anders is en anders kan reageren op gebruik van producten en met name deze producten. Naast leeftijd is uw fysieke staat van belang. Heeft u eerder hartklachten gehad? Dan raden wij u het gebruik van Stackers absoluut af. Daarnaast zijn er een aantal mogelijke bijwerkingen, namelijk angstig, hartkloppingen, vermoeidheid en misselijkheid. Hebben wij u nog steeds niet op andere gedachten gebracht? Dan bent u misschien wel geschikt voor onze Stackers! Bij twijfel kunt u altijd nog contact opnemen met uw huisarts.

Stackers met Ephedra

Stackers kregen eind jaren 90 en begin van de deze eeuw een ontzettende bekendheid met hun prestatiebevorderende eigenschappen en de reputatie als afslankmiddel. Je kon met Stackers die Ephedra bevatten enorme resultaten bereiken, maar ze hadden ook keerzijde. Want ze waren gevaarlijk. Ze konden namelijk serieus hartklachten veroorzaken, met dood tot gevolg. Sinds 2004 is Ephedrine(Ephedra) bestempelt als geneesmiddel in Nederland en geneesmiddelen mag niet verkocht worden als voedingssupplementen. In het buitenland is het nog wel te verkrijgen, maar je moet daar uiterst voorzichtig in zijn. Want los van de risico`s zijn de producten ook niet onder strenge regelgevingen gecontroleerd op de mogelijke ingredienten en is dus goed mogelijk, dat je iets anders voorgeschoteld krijgt dan waar je voor hebt getekend. Tegenwoordig is er een betere Ephedrine op de markt zonder de mogelijke negatieve gevolgen, die ook nog eens verwant is aan de Ephedrine, namelijk Synefrine!

Heel veel verschillende Stackers! Maar ze werken niet allemaal!

Er zijn heel veel verschillende Stackers op de markt! Die heel veel beloven en waardoor je door de bomen heen het bos niet meer ziet. Uit ons onderzoek is gebleken een aantal ingredienten zijn die van toegevoegde waar zijn voor het doel; afvallen. Coleus forskohlii (oude Ayurvedische plant en lid van de mint en lavendel familie), 7-keto-DHEA (voor mensen met echt veel overgewicht. Bij andere heeft veel minder invloed), groene thee, Yerba Maté (Zuid-Amerikaanse kruidenthee), Citrus Aurantium (waaruit Synfrine gehaald), CLA (echter conjugeerde linolzuur CLA is net als transvet cholesterol verhogend), Guarana (noodachtige zaadje uit Zuid-Amerika. Bevat veel Cafeïne). Al het andere zou je met korreltje zout moeten nemen.

Gebruik!

Als je toch besluit om Stackers/Fatburners te gebruiken is het verstandig om niet langer dan 5 tot 6 weken achter elkaar te gebruiken. Omdat je lichaam anders niet meer reageert op de burner en effect verloren gaat. Daarom is het verstandig om dan een pauze van 2 a 3 weken in te lassen, voordat je weer gebruik maakt van de burner. Zorg daarnaast dat voldoende water drinkt. Zeker 2 liter op een dag en voor optimaal resultaat is het verstandig om te letten op de voeding en minimaal 30 uur per dag goed te bewegen.

Fatblockers

Dan heb je nog de `Fatblockers’. Fatblockers werken anders dan Stackers/Fatburners. Fatblockers zorgen ervoor dat de vetten die aanwezig zijn in je maaltijd, niet in je lichaam worden opgenomen. Dat doen ze eerst door zich te hechten aan vetten in ons maag. De nieuwe verbinding maakt het onmogelijk dat de vetten worden afgebroken en opgenomen door ons lichaam. Het voordeel is wel dat onze Fatblockers niet gebonden zijn aan een periode, voordat de effecten minder worden, wat wel het geval is bij een Stacker/Fatburner. Nadeel is wel dat er maar 20 tot 30% van het `genuttigde vet’ daadwerkelijk wordt verwijderd. Verder kan het ook voor een opgeblazen gevoel zorgen, winderigheid en vaker een toilet bezoek opleveren. Ook bij Fatblockers geldt dat de beste resultaten worden verkregen in combinatie met sporten en gezonde voeding. Check op onze website voor veiligste fatblockers!

 

Over de auteur

Avatar

Gezond Balans

Wij schrijven graag over fysieke en mentale gezondheidsonderwerpen om je te helpen. De informatie op deze website is uitsluitend van informatieve aard en kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult of behandeling door een arts.

Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.